Ik zie

 

 
 
Mijn naam is Silvia Janse geboren in 1962.
Toen ik jong was had ik eigenlijk geen interesse in schilderen maar kon vroeger al wel mooi tekenen. Ik heb er niet al te veel aandacht aan gegeven maar kreeg wel op de lagere school te horen dat ik er iets mee moest gaan doen.
 
Een aantal jaren geleden tijdens de kunstmarkt van Boekelo heb ik mij ingeschreven voor een gastles van een kunstenares.
Na de eerste les kreeg ik er al vrij snel aardigheid aan. Het ging mij eigenlijk wel gemakkelijk af. Na twee jaar heb ik besloten dat ik door moest stappen, ik merkte dat ik zo veel meer bij wilde leren. Via via kwam ik in aanraking met en lerares/kunstenares in Hengelo. Hier volg ik nu alweer een aantal jaren lessen bij haar.
 
Ik ben autodidact. Maar, van kinds af aan heb ik veel naar mijn vader (Johan Janse) gekeken, Hij had ook als hobby kunstschilderen maar dan met olieverf.  Dus ik ben in de bevoorrechte positie dan ik mijn hele leven mijn privé leraar heb gehad, we hebben dan ook een beetje dezelfde stijl, het realistische soms fotografische weergeven op doek.
Ik schilder hoofdzakelijk met  de mooiste acrylverf, en soms aquarel.
 
Regelmatig maak ik werk in opdracht, (soms heel emotioneel voor de opdrachtgever).
Verschillende schilderijen zijn door mij geëxposeerd tijdens evenementen.
 
Dit jaar ben ik een nieuwe weg ingeslagen en breng meer schilderijen in de openbaarheid.
Vandaar nu eens bij deze galerie.
 
Meer schilderijen zijn te bewonderen op afspraak bij mij thuis, of via mijn site  www.silviajanse.web-log.nl
 
 
Kip
 

 dit schilderij is verkocht.

Galerie Erfje Kuiper - Kloppenstraat 42 - 7581 ED Losser - Tel. 053-5385995 - Mob. 06-40200906